Dit personlige maleri

Her er et udsnit af mine malerier: “Dit personlige maleri”

 – som jeg maler til dig efter en intensiv 3 timers coaching-session, som har fokus på din vision, håb og drømme – et aftryk af dine bedste og vigtigste ønsker for fremtiden. På den måde vil maleriet altid erindre dig om, hvad du drømmer om og dermed gi’ dig den bedste tilstand og et kærligt puf i den rigtige retning

Tidligere udtalelser:

Denne udtalelse er fra terapeut og alternativ behandler Jette Holm: “Jeg har givet mig selv den mest fantastiske julegave!
Grethe Søndergaard maler “Dit personlige maleri” – med forberedende og dybdeborende spørgsmål og udgangspunkt i en tre timers konsultation, der også involverer hypnose. Det er den helt STORE tur og resultatet synes jeg er fantastisk.
Med maleriet følger også en tolkning af det hun ser, og som er kommet frem under processen med at fremstille maleriet. Tjek i linket og se flere af Grethes fantastiske malerier. Ordet fantastisk er bare meget beskrivende her: http://hokusfokus.dk/goddess-of-lov-and-joy/

“Efter en fantastisk coaching og guidning hos Grethe Søndergaard er her (maleriet) det smukke resultat. Jeg er totalt vild med det og kan virkelig anbefale hendes kyndige og nænsomt skarptseende behandling. Både du og Grethe er det værd”
 
“Er den lykkelige ejer af et af billederne. Hvis jeg glemmer, hvor det er jeg skal hen – bliver jeg mindet om det, når jeg ser billedet. Med andre ord hjælper billedet mig med at holde fast i mine egne drømme. Tak, Grethe”

“Jeg har været i Grethes kyndige hænder og kan ABSOLUT anbefale hendes guidning på din rejse. Grethe er yderst kompetent og indsigtsfuld.”
(Se priser under kontakt/priser)