Hvordan foregår en hypnoterapi?

Dette er et eksempel fra A til Z – men der vil være mange variationer, – alt afhængig af emnet vi arbejder med:

Første gang starter vi med en samtale på ca. 30-45 min. – en coaching – hvor vi afklarer det, du ønsker at opnå med hypnoterapien, hvorfor og hvad dette vil give dig.

Den efterfølgende hypnose giver mulighed for at sætte 100% fokus på den hændelse og/eller følelse, der har forhindret dig i at være den, du ønsker at være, – at gøre det du ønsker at gøre, – dét – der har begrænset dig og din frihed.

Hypnosen starter med en kort induktion, som fører dig ind i en behagelig afslappet tilstand, – alfa-stadiet, – som minder om tilstanden lige mellem vågen og søvn. Du hører alt hvad jeg siger, vi kan kommunikere og du vil huske alt efter hypnosen.
Alle forstyrrende tanker vil blive borte eller være begrænset.
Du vil udelukkende fokusere på det, der er vigtigst – lige nu.

I denne behagelig tilstand bevæger vi os ud på en fantasirejse, som vil aktivere alle dine sanser. Du vil opleve alt på din måde, – der er ingen regler for hvordan.

Her tager vi fat om det emne, du har ønsket at arbejde med og du vil gå tilbage til den episode eller følelse, som har alt at gøre med det, der har begrænset dig.
Ofte har vi selv en ide om, hvad det er, der ligger til grund for følelsen/problemet og det kan være helt relevant men som oftest oplever mine klienter i hypnosen at den egentlige årsag ligger dybere og er en helt anden eller tredje årsag.
Det er her den hypnotiske tilstand – uforstyrret af bevidsthedens ”bedrevidende” tankeflow – er en gave til forløsning.

Du vil kun opleve det, du er klar til at opleve og er der situationer/oplevelser, du ønsker at forløse uden at genopleve dem, går vi andre veje og bruger andre metoder i hypnosen.

Er du klar til det, går vi til den allerførste situation og/eller følelse og ser på det, som er årsag til den begrænsning og/eller negative følelse, som du ønsker at give slip på.

Du ser det hele udefra som en tilskuer og du vil her, – igennem forskellige teknikker, – blive i stand til at neutralisere oplevelsen – gøre den uden betydning – og dermed tilintetgøre de negative og begrænsende følelser og tanker, som har skabt ubalance i dit sind og liv.

Du vil give slip på den sorg, vrede, angst, skam, skyld, stress o.l. som har forhindret dig i at være fri. Og du er fri.

Det er svært at sige hvor mange behandlinger/indre rejser,De negative bekræftelser ligger som perler på en snor...der skal til, for at du føler dig helt fri. Nogen gange er én behandling nok.
Især hvis vi har fået fat på den ”nederste perle på snoren”,
– den oplevelse som ligger til grund for at du op igennem livet har holdt fast i og bekræftet den uhensigtsmæssige følelse, som har begrænset dig gang på gang.

”Gang på gang” er lig med alle de andre perler på snoren, som vil falde af, når den nederste grundlæggende perle – roden – er væk.
Så er du helt fri.

Hypnoterapi føles magisk – men handler alt sammen om fokus.
Det er op til dig, om du oplever hypnose som for underligt, – eller forunderligt.

Grib muligheden med hypnoterapi for at sætte dig selv fri til at gøre det, du ønsker at gøre og være den, du ønsker at være!