Regression / tidligere liv

At opleve et tidligere liv gennem hypnose/regression, kan være med til at hele det liv, du lever nu. Mine egne personlige oplevelserne og rejser i tidligere liv, er én af de mest livsbekræftende gaver, jeg har fået via mit arbejde med hypnose/regression, – både personligt og med klienter.

Det at få bevidstheden om at sjælen er udødelig og at vi er her – sammen – i mange mange liv, hjælper med at opløse frygten for døden og bringer fred og glæde i nuet.

Hvis du har et problem i dette liv, psykisk som fysisk, som bliver ved med at forfølge dig, – selv om du har arbejdet med det på alle måde og fra alle vinkler, – kan du måske finde svaret i et eller flere tidligere liv.

Vi mødes med vores sjælefamilier, gang på gang i forskellige liv og i forskellige konstellationer, for at lære om og at mestre alle følelseslivets aspekter. Det liv du vælger at gå tilbage til i min konsultation, med mig som ”guide”, vil altid have en rød tråd til dit nuværende liv.

Du vil måske opleve at negative følelser, som begrænser dig i dit nuværende liv, kan ha’ rødder i et tidligere liv men at du ved at opleve og erkende det, kan lade den negative ”tilstand” blive tilbage i det liv, i erkendelsen af at det ikke hører dette nuværende liv til.

Eller – du kan opleve positive følelser og tilstande i tidligere liv, som du bliver erindret om at genopdage i dig selv og som du derfor kan bringe med dig tilbage til og forstærke i dette dit nuværende liv.

Der er skrevet mange mange bøger om hypnose og reinkarnation. Hvis du vil læse mere kan jeg varmt anbefale bøger af Michael Newton og Brian L. Weiss, – begge psykoterapeuter, – sidstnævnte uddannet på Columbia University og Yale School of Medicin.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere, eller bestille tid? så er du velkommen til at kontakte mig på 25143473